Monday, October 31, 2011

Suasana Birthday Party Cinta..




Alhamdulillah,selamat jugak buat Birthday Party anak dara sorang tu... 


Buffet Station ala2 dalam Garden...

Main Menu Hari tu, Set Nasi Beriani, Mee Kari...

 Hasil kerja tangan sendiri...Hu Hu...



Kambing Golek 2 Ekor....Perghhhh...Terbaekkkkk....Rugi sape x datang...
( Nie yg special utk CT tu...ari tu dia nak sangat...tapi x datang....)

Kek Birthday Girl......Home Made....

Saudara Mara dan Family tersayang yang hadir...
    
Terharu sbb Kak TZ n Family (9 org anak tu) datang..memang best la kak TZ... ~


Putera n Puteri Kak TZ yang sangat baik n sporting....
Pak Uda Family.... 
 Masa nak potong Cake...bebudak x nak dok ramai2 kat blakang tu...semua shy2 jek...

 Kek Haris yang x potong sbb tidor....~ buah2an yang disusun rapi....bila masuk perut abis gak...
p/s : suke amik gambar scenery, daripada ambik gambar muke je mcm org lain dok suke buat...supaya saper yg x datang tu tahu apa yg jadi.....gambar muke baik amik gambar passport...hu hu...

8 comments:

Kaz said...

Bertuah sungguhlah anak dara sorang ni.
Hebat party ni, siap ada kambing golek.
Cantik birthday cake Cinta, Yan yg buat ya? Mmg ada bakat. Suruh Yan upload dlm bloglah semua hasil kerja Yan, boleh akak cuci mata.

Fiqah said...

Masuk gmbar fiqah dgn kak nani tu wahahaha.

bidadarindu said...

Kaz - Biasa2 je kak..nmpk dlm gambar mcm hebat..tapi camera trick...he he..Kambing golek tu tok dia sponsor...
Yup..kek tu buat sendiri..sedap dia buat kak..saya x puji depan dia,takut dia terlebih kembang...wa ka ka ka ka..

bidadarindu said...

Fiqah - Tu masuk N3 tajuk lain...he he..

Kakzakie said...

Amboi grand betul birthday anak dara ini ye. Lama plan akhirnya menjadi juga kan.... meriah:)

bidadarindu said...

Kak Zakie - Mana ada Grand kak..buat kat umah jek..kalau Grand buat kat Hotel..he he..

rositahmdzain said...

comelnya birthday girl..kami dpt rasa nasi n kambing golek yang mebeles. wanteh bawa balik. tq

bidadarindu said...

WanDe - Sampai ati ari tu x datang singgah...kalau datang misti boleh makan tulang2 kambing yg mabeles tu sekali..he he...