Friday, October 28, 2011

Birthday Party "Super Mak"

Dah 4 hari x masuk ofis..means..x mengadap laptop...nie pun curik masa sikit live dari PTGC..

Nak jemput semua pembaca yang boleh hadir ke Birthday Party Cinta yang ke2 tahun....Masa umur Cinta setahun,x buat sebab bulan puasa...tangguh punya tangguh,sampai la nie x buat2..tahun nie,birthday dia jatuh masa raya pulak....tangguh punya tangguh kena buat gak....So dah decide ianya akan dibuat esok...Sabtu (29 Okt 2011) jam 2.00 sampai 6.00 ptg...Maybe acara tiup2 lilin,potong2 kek kul 3.00...
So saper2 yg baca blog nie secara rasminya dijemput hadir ya...
 "Super Mak"...kemain suka dia bila kata dia SuperMak...
Sekarang memang kalau nampak camera je,ada je aksi posing dia,saper ajar pun x tahu...

8 comments:

Hafidzin said...

bab posing rasanya abah dia yang ajar kot he..he..
teringat kat dia!!

Kakzakie said...

Tak payah ajar posing anak sekarang dah cerdik. Tengok tu... cute sungguh.
Happy birthday dari auntie ye sayang. Jauh bebenar nak pergi.

bidadarindu said...

Hafidzin - Kalau bebetul teringat,datang la walaupun jauh...buktikan ingatan tu..he he he...

bidadarindu said...

Kakzakie - Tq Kak..maybe next time boleh jumpa...

Kaz said...

Happy birthday ya Cinta. Mesti grand habis birthday party Cinta nanti, maklumlah anak kepada Chef dan juga pakar kek.

WANI said...

Knp x tunggu budak2 matriks balik dulu? Eeiii x best betul. Eksyen la abg saiful skang. Pandai betul fonts posing. Nnt nak penuhkan hp dgn ajar die je la. Hehe

WANI said...

Typing error. Pandai betul cinta posing. Hehe

ainnoraini said...

Ala comeynye dia...

Hepy besday ...semoga jadi anak yg pintar...