Friday, August 6, 2010

Ranking..

Nie List Top 25 orang yang wish Happy Birthday kat aku semalam...x kira by sms,email,call, face 2 face,or blog..mengikut masa bermula dari 12.00 tgh malam 5 Ogos hingga 12.00 tgh malam 6 Ogos...

1.Kakak Nadia Unisel
2.Cikgu Farah
3.Orang Kaya Mahabijaya Rositah Md Zain
4.Minah Jiwang,Owner Sayang-CintaKasihSayangDalamHati (Amboi Bidadarindu)-tolong taipkan dulu sebelum dia taip..he he..
5.Cikgu MAStura-Seremban
6.Wife Tersayang - Lambat wish tu...
7.Boy Melaka
8.Zuhaida
9.Fauzi
10.Cikgu Skema - Kaz..he he...
11.Rozie
12.Hasliza
13.Jeehan
14.Azima
15.CT Zuriena
16.Din
17.Kak Ina
18.Fina
19.Ahmad Rizal
20.Hidayah Huzaini
21.Najwa - Selalu dia yang Juara,Org Pertama wish tengah2 malam..Org dah ada BoyFriend Ramai...he he he...
22.Anak Abah Sayang Danish...
23.Tuan Haji Ishak KUIS merangkap Al-Fadhil Ustaz..
24.Cikgu Hadzimin WarDieBurn Kem..tq teacher...
25.Orang Kaya Mahabijaya Rositah Md Zain sekali lagi - last mlm tadi...

Ada sorang lagi...Dari Subang Bestari ...Kira dua org la...ngan adik dia..Amira n Amir, aku x masukkan dalam ranking sebab mmg dah pantau blog dia dari pagi sampai petang x dek wish pun...tetiba mlm tadi, tgk dia ada post...tapi post pada 4 Ogos...pelik jugak...siang tgk x dek...mlm baru ada...but anyway...tq sebab ingat gak...

Cuma Paling sedih ada sorang tu langsung x ingat ke aper ke tak tahu la...maybe x dek kredit kot...or x boleh online kot...or tgh sibuk study kot...iye la nak SPM...or dia saje buat2 lupa...saper org tu....dia tahu kot...

--> Update sikit...baru jap nie..10.56 Ain Cute UPM baru jek msg wish Belated Birthday...tq So Much....

12 comments:

rositahmdzain said...

Waah,,siap ranking chart lg.Uda 3rd place kira ok la ek. Uda ngn far g KL esok n isnin balik. Isnin we all cuti. Esok far ada program di skolah n uda pun kena g mahkamah butterworth buat operasi fail smpai tghari je pas2 nanti dpt cuti ganti. Uda xtau apa kena ngn pc uda tetiba password yg selama ni uda guna jd invalid plak..ni try pc jiran sebelah.

bidadarindu said...

ok la tu..nnt kiter boleh citer pasal dinar..

password ada org tukar kot...jeles tgk uda dok ngadap komputer jek..dorang takut uda dapat APC'10 rasenya...So sabotaj tukar password..he he he...

Tudung Syauqina said...

Happy Birthday to you...i love u

rositahmdzain said...

Uda rasa pc tu kot yg problemo. Biarkan dia jgn guna dia temporarily. Ok nti kita blh citer pasal dinar yg akan buat kita KAYA..hahaha.(rasa cam org jahat plak)
Tudung syauqina: apa ni, jgn la bercinta kat sini. Malu I tau!!! Buat la n3 cam blog jiwang tu, siap ada foto lg. Glamer gitu..

bidadarindu said...

Dia malu nak cakap depan2 la OKM(Orang Kaya Mahabijaya)..Dia kata nak blanja makan kat saba...bestnya...x saba pulak rasanya nak makan kat saba...saba..saba..sebelum puasa kita gi makan kat saba ye...

Brapa banyak saba daa...

p/s:ooo baru tahu ari nie org jahat gelak cam tu...he he he..(tak mau gelak hahaha)

bidadarindu said...

Kiter je banyak tulis kat sini...Wan teh langsung x nmpk...jgn kata wan teh...anak dia pun sama...mira,najwa,nadia,mok,fatin,dadima mana pegi ntah...

ain_pinkz said...

nasib baik ibuku syg @ rositahmdzain ingatkan utk wish kt bidadarindu td..xtawla knp lupa sgt,barangkali byk urusan kt sni nk settle..apapun,bgga sbb bidadarindu smpat update utk gtaw ain dh wish..hehe..thnx.

ALLAH PANJANGKAN KEBERKATAN UMUR BIDADARINDU..AMIN..

bidadarindu said...

Amiinnn

sahak said...

waah...ad gak tersenarai lam ranking yer...

bidadarindu said...

Ada Follower baru la...welcome haji ishak..

sahak said...

rilex la...kita mesti mai jenguk la..hahahaha...2,3, hr x update blog yer..

bidadarindu said...

sibuk kat dapur la...dari ari jumaat..pura2 x tahu plak...menyampah..he he...