Saturday, August 28, 2010

Happy Birthday Cinta....


Genap Setahun dah anak dara abah sayang nie...gigi sebatang pun x keluar lagi...jalan-baru lesen L...belum dapat P pun lagi...x per cinta...pelan2....manja lebih anak abah nie....sayang cinta sangat-sangat...

6 comments:

Tudung Syauqina said...

Semoga diberkati dan dilindungi Allah selalu. Umi doakan yang terbaik buat anak umi. Sayang manja umi.

Kaz said...

Memang comel sangat2 anak dara bidadararindu dan yan ni. Rasa tak sabar nak dpt baby girl bila tgk Cinta. Smg menjadi anak yg solehah hendaknya, Amin.

rositahmdzain said...

epi belated beday lovely Cinta:) wan uda x berkesempatan nak wish smlm sbb abg robin conquer PC ni. Lg pun smlm bawak Tok Nek g rmh tok. Wan uda pun syg sgt kat Cinta yg sgt comel..

bidadarindu said...

tq ummi...

bidadarindu said...

tq kaz...ok la tu wafriy & wildan pun dah besar..mesti nak adik girl jugak...x kan nak tggu umur 40 nnt baru nak ada baby kecik lagi....x larat ooo nak jaga malam....he he..
gi cari baju raya nnt org ingat cucu pulak...he he...

bidadarindu said...

tq wan uda...nak kena abg robin nie...dah la gigi depan x dek..he he..