Tuesday, August 3, 2010

Hepi Birthday Cinta-KasihSayangDalamHati

Masa-masa yang berlalu tidak mungkin dapat diulang kembali...
Pandanglah ia sebagai pengajaran kenangan...
Bukan luput dari ingatan...
Bahkan sesuatu yang manis dalam kehidupan...
Moga masa sekarang sentiasa manis...
Dan masa akan datang sungguh indah bersama keluarga tersayang...



Selamat hari Lahir yang ke ....Tutttttttttttttttt...
Biarlah Rahsia...

12 comments:

sayang said...

Tq..
seronok dapat anak buah baru hari ini

bidadarindu said...

Belum tgk pun dia...kata berat 3.3kg..raya boleh la gigit...he he

Tudung Syauqina said...

Hepi birthday...anak buah yang baru tu sebulat harijadi org tu jugak

bidadarindu said...

Welcome to the Club Tudung Syauqina..First time bagi comment kat bidadarindu nie yek...he he...

rositahmdzain said...

Waah..meriah careynya blog bidadarindu arini. A'a la tudung syauqina ni 1st time uda bca komen di blog ni. Ucapan bidadarindu kat blog jiwang pun dah jiwang..hehe dah terikut ke. ok apa layan blues skali skala. Cucu baru nama apa ek? Boy or girl?

bidadarindu said...

cucu tok nonah ngan tok awak panglima lagi...balik baru nak gi tgk..

sesekali jiwang x salah..jgn selalu..nak tggu abg lan je nie berjiwang tah bila...he he...kalau abg lan berjiwang agaknya mahu melambung harga emas...he he he...

rositahmdzain said...

Hahaha..uda tgh bayangkan nie abg lan berjiwang..hmm..tunggu dulu lan. Bagi uda beli dulu dinar emas bnyk2. Lps tu jiwang xpela..sempatla uda kaya sikit.hehe
Panglima garang cucu baru nie rupanya.

cintakasihsyg: syg kalau nampak lan ada ura2 nak jiwang gtau uda tau..caiyok2 lan

sayang said...

uda kena tunggu kucing bertanduk kot baru la Lan nak jiwang2 he3...
nampak dlm gmbr memang bulat aje pp baby - nanti dah besar mesti bulat mcm Adam..mmg x sabar nak ggit.
tq tudung syauqina..

bidadarindu said...

pergghhhh...sume tido lewat ye...baru jek update terus ada org comment...

rositahmdzain said...

Kena tunggu giliran utk menguasai pc kat rmh tu yg tido lewat..:~]

cntakshsyg: Yang, uda baru terperasan komen ayg tu. Statement atau soalan? Saja je nak tau sapa yg seronok, bidadarindu atau syg yg seronok nak gigit budak tu..hehe

bidadarindu said...

x yah tggu giliran la..laptop dah jadi cam hp..ada sorang satu...beli jek satu..

skrg dah ada netbook...kecik jek..lagi kecik dari laptop biasa..setakat beg tangan wan teh tu senang2 jek boleh masuk...senang nak bawak mana2...

dengar citer ambank ada buat promotion skrg...bukak akaun bank ambank,boleh beli or dapatkan netbook (HP tau) dgn special price..org biasa RM1500,student RM800...guna la quota student upm ker,unisel ker..he he...pas tu bole buat blog sendiri...

rositahmdzain said...

Netbok? Lebih kecik dari laptop? Sedangkan desktop yg monitor ngn keybod agk besar ni pun uda dok terkial2 menaip dan baca, apatah lg netbok yg boleh muat henbeg wanteh tu. Jgn kata nak ada blog sendiri, blog yg dok ada pun x leh nak komen dah. Haluih sgt, ngn susah nak usung sana sini sbb henbeg uda x sebesaq henbeg wanteh. Bisnes pun x ada so laptop x perlu lg la takat ni. Nak bli public dinar dulu..Insyaallah.
Oleh kerana k'syg dah kata kena tunggu kucing bertanduk dulu baru Lan nak jiwang, so uda rasa ada bnyk masa lagi la nak kumpul emas..yahoo