Sunday, July 14, 2013

Annyss Sophilea Wijaya Suria...

 Sori lambat sangat update entry ni...dah draft hari pertama lagi..tapi dok tunggu gambar la itu la ini la sampai baby kena masuk hospital balik sebab kuning nie baru berkesempatan nak sambung...
**Malam semalam baru keluar dari Hospital kat Banting...Hospital lain semua katil Full House..Hospital Serdang carikan situ je yang ada kosong...Nak pegi Annur dia x suggest sangat...ikut je la mana yang terbaik...Yang paling Best Kat Hospital Banting just kena RM 3K jek bayaran dia...opss tu kat Annur...Kat Banting RM 3 je...believe or not??Believe..

.............................................................................................................................

Alhamdulillah dah ada sorang lagi puteri dalam keluarga kami..
Lahir hari Isnin lepas,08 July 2013@29 Syaaban 1434H tepat pukul 10.07 malam..
Bb Gurl..2.9Kg...
Malam semalam keluar dari Ward....

Bersalin kat sini


Doktor nie yang sambut Baby..
DR FATIMAH BT MUSTAFAH
MD(UKM), MOG (UM)
Consultant Obstetrician & Gynaecologist

Ni hadiah dari hospital annur...dia kata sebab dah bersalin kat situ 3 kali so kali nie dia kasi gift nie...thank u annur...

Ni baby..Nama Baby - Annyss Sophilea Wijaya Suria?? He he x kot...


Nie Kakak Baby..Malam nak pegi solat terawih...dah jadi kakak dah budak nie...jealous je ngan adik dia...



p/s : x de saper pun dtg melawat...ibu ngan abah jer..wakil paling muda anas..ada org tu dah pindah dok dekat2 sini pun x datang gak...(mungkin sebab x mahir jalan2 kat sini kot,tapi kalau shopping compleks cakap je kat mana sumer dah pegi) wakakakaka
Ada sorang lagi tu lagi la,asyik dengan "kedai DOBI" dia jek...kalau gi teman org amik periksa kat KEMAMAN pegi,kalau gi antar nurse kat JB pegi..antar org bertunang kat TELUK IPIH pegi ...nak pegi tgk kat annur pun x sudi...iye la...baru kita tahu cam mana. kan..

p/s : merajuk dibulan puase batal x puasa ustaz??

6 comments:

Kaz said...

Alhamdulillah. Congrats Bidadarindu dan Yan sekeluarga. Syukurlah segalanya dah selamat. Comelnya baby, geram tgk pipi dia.
Ni sama kes dgn akak last year, bersalin dkt bulan puasa, jenuh ganti puasa especially kalau masih fully breastfeed. Kirim salam kat Yan ya.

bidadarindu said...

Ok Kak tq..Hari ni Baby Masuk Hospital Serdang pulak...Kuning dia naik balik la..

rezeki said...

salam

Alhamdulillah

Hadiah dari Allah yang tak ternilai
Limpahilah dia dengan penuh kasih sayang dan pegangan agama

Insyallah

Impian dulena said...

Tahniah Saipul dan kak nisa... Lepas nie usaha lagi tambah sorang hero hehe.. bleh kawan gan danish lak... :D

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111