Thursday, April 21, 2011

Jemputan..


Disini, dengan rasa rendah diri, bidadarindu ingin menjemput semua pembaca blog ini untuk hadir ke Majlis Hari Lahir anakanda lelaki tersayang bidadarindu pada 24 April 2011 ini jam 12.00 tgh, bertempat di "Teratak Abah", Kajang...

8 comments:

Kaz said...

Teringin nak gi tapi jauh sgt. Nanti akak layan gambar kat dlm blog ni aje lah npknya.
Mesti grand habis sambutan birthday anak dan cucu orang kaya ni kan.
Apapun, happy birthday Danish, smg menjadi anak yg soleh dan berjaya di dunia dan akhirat.

NASI BARYANI SEDAAAAAP... said...

amin..thanx kak kaz..x pe, paham jauh... yg penting doakan yg terbaik buat anak km nih...

bidadarindu said...

saya kaya kak....Amin...mintak2 masa akak taip tu malaikat bawak gi kat Allah dan jadi betul2 nnt saya blanja akak ice cream...he he he..

Mana ada grand kak...biasa2 jek...buat kat umah tumpangan...umah tumpangan kami anak beranak...he he he..

anyway,thank's kak ye..

Nur Afiqah :D said...

Nak pergi!!! HAHAHA

bidadarindu said...

Fiqah bukan kata nak pergi...fiqah wajib pergi...n wajib bawak hadiah...ha ha ha...

impian dulena said...

Ucapkan Selamat menyambut hari lahir pada Danish yer... :D.. Semoga menjadi anak yang soleh dan berjaya di dunia dan akhirat.

bidadarindu said...

tq makcik Ogy...he he..

Kalau sempat datang la ke umah yer..

Nur Afiqah :D said...

Hadiah tu kena fikir 5 6 kali lah ye ye ye hahaha