Tuesday, December 28, 2010

Cuti di Melaka

Alhamdulillah, akhirnya selesai jugak percutian keluarga kami di Melaka...Memang best sangat2...best sebab semua org gembira...iye la, biasa la kalau ada sikit2 cacat cela,x puas hati tu biasa la,konvoi 7 - 8 keta,satu berenti semua nak kena berhenti...sorang lambat sume kena tunggu....letih...biasa la...tu yang bestnyer...tapi tu semua kena buat post mortem...untuk dapatkan report yang terbaik, untuk betulkan kat mana yang salah dan silap supaya next time x ulang balik menda2 yang sama....

First time buat Family day macm nie rasanya...siap tempah baju bersulamkan wording "HAJAH SAODAH FAMILY DAY"....pegi mana2 tempat mesti "kecoh2" jek....he he he...

Best jugak sebab dapat bekerja sama dengan orang2 yang pandai dan boleh buat kerja....tq so much pada "aya" - owner blog jiwang karat nie he he he...next time boleh keja sama2 lagi.....

2 malam kat Banglo A Famosa Resort n 1 malam kat Bandar Hilir...tapi kira 2 malam gak la kat bandar Hilir sebab kul 9 - 10 masih tengah makan Asam Pedas Claypot kat situ lagi....cuma x tidor jek....

Setakat bandar hilir tu rasanya yang x bawak keta hari tu pun dah expert jalan2 kat situ....mana x nyer, sehari je berapa kali pusing2 jalan yang sama jek....cakap ngan Farah hari tu, kalau la Menara Taming Sari tu boleh bercakap dia mesti kata, " La Depa nie lagi, x balik2 lagi rupanya, asyik dok pusing kat sini jek "

gambar2 nnt update, sbb ari nie lupa nak bawak camera...x banyak mana pun ambik gambar, x dek tangan, dok dukung cinta jek...

So Next trip kita nak pegi mana plak....Kena Start collect duit dari sekarang...Lagi banyak duit lagi best kita boleh buat lepas nie....

4 comments:

Kaz said...

Apa khabar org baru balik Melaka? Tak sabar kak nak tgk gambar2 percutian Bidadarindu kat sana. Nanti kalau kita berbesan, boleh tak kak join HSFD, hehe?

bidadarindu said...

tu la kak,yan n anak2 demam...he he he...brapa puluh tahun lagi tu kak,maybe masa tu dah x pikir family day lagi dah,dok pikir nak gi mekah je la kot...he he he...

Sharifah nor said...

kenapa tak buat shoutbox?? baru ler boleh blogwalking...

bidadarindu said...

sharifah nor - sajer x nak buat masa nie...
1.kat ofis saya block menda2 cam tu
2.nnt org dok promote iklan2 yang x penting..he he he...

tengok la nnt maybe next time...he he..