Wednesday, September 8, 2010

Contest Senyuman Happy Birthday...

Tengah carik2 cerita pasal Datuk Sosilawati yang hilang tu,tetiba terjumpa blog ni..

http://anna-jueanna.blogspot.com

ada plak contest sempena birthday anak dia, Farisyah...Tengok syarat x susah mana sangat...Closing date kena plak hari nie..hari nie jumpa blog ...hari nie closing date....saje je try...mana tahu ada rezeki terpijak...(bukannya nak hadiah sangat...tapi, mana tahu,dengan izin Allah,daun2 kering pun boleh menjadi duit....he he...)


click gambar atau di sini untuk ke n3 contest tu....

Untuk anak abah, abah letak gambar nie..he he..x tahu nak pilih yang mana satu...semuanya comey2....he he...



Nama baby Comey nie : Humaira Syauqina
Nama panggilan : Cinta...

Umur pada hari nie : 376 hari bersamaan dengan Setahun 11 Hari


Gambar kat atas dah publish masa N3 kat sini...Lagi gambar Cinta yang comey boleh explore kat blog ni ya...

3 comments:

Kaz said...

InsyaAllah, Cinta boleh menang, kalau tak menang contest tu pun takpa, Cinta mmg dah sentiasa menang di hati family dan semua yg mengenali dia.

bidadarindu said...

yeah...betul tu kaz...actually semua yang masuk contest tu adalah pemenang...mana ada ibu bapa yang kata anak2 dorang x comey..semua ciptaan Allah tu dah cukup sempurna sifatnya kan...

aiii...sempat lagi jengok blog nie...x buat kuih raya ker?,gantung langsir ker? masak lemang ker?shopping2 part 5,6 and seven ker....he he he...

JuE-aNNa FaUZiE said...

good luck n selamat hari raya