Friday, May 21, 2010

Uniform Al-Hikmah

Hari nie hantar danish gi skolah..sebabnya mlm td cinta batuk..so nak bawak dia gi jumpe dr Saiful kat KPMC(Kajang Plaza Medical Centre)..Mandi pun x nak ngan ummi dia bila tahu abah nak hantar...suke abah hantar..bila sampai kat skolah "Abah jgn balik lagi tau..tggu danish sampai danish suruh balik..."he he..dia nak suruh tengok dia beratur ngan baca doa...

Balik bawak adik dari KPMC terus gi ambik danish balik skolah..Key Chain IronMan dia yang sangkut kat beg skolah dah kena ambik dengan budak..tercarik2 dia bawah2 beg budak2..Masuk je keta ngadu ngan ummi dia...pas tu dia cakap tadi dia ngan kawan dia 4 org kena tampal plaster kat mulut...sebab banyak cakap...cikgu zam yang tampal...cikgu zam mmg terkenal dengan kegarangan dia dikalangan budak2 tu...tapi masa sukan hari tu tgk dia x dek la garang...dia saje je buat2 garang bagi bebudak tu respect kat org tua...opss...org yang lebih tua... Al-Hikmah...Boleh...Al-Hikmah..Boleh..Al-Hikmah...Boleh...Takbir...Allahuakbar...

5 comments:

rositahmdzain said...

Salam ari sabtu buat bidadarindu n famili. Anak saper ni gelap la..muka nampak cam danish muqri yg masa baru lahir dulu merah n putih seghelah (ala2 abah dia, hik2) tapi semakin dia membesar dah xde kaler abah. Ni dah cam uncle faiz plak.. Awat sampe kena plaster mulut? ckp x benti dok citer psl apa danish? Citer kena sunat n kisah kita d Madinah n Mekah ke? Atau dok promote Nona catering? haha..lawak jer. Saiful, tadi bapa mertua mu pukul talipon kat uda n tanya kalo nak masuk Siam bawa kete camne, kena bawak apa. Uda ni yg x brape paham prosedur gtau kena bwk geran asal kete. Uda tnya bila nak g, abah kata mlm ni. Uda heran la mlm mana pintu sempadan buka. Xtaula kot skrang ni buka 24jam. Bila uda konfem ngn pak uda, pak uda kata fotostet geran je boleh. So uda pun suruh abah berurusan ngn pak uda jer b4 uda menyeleweng lebih jauh dan menyesatkan aqidah hj hamzah..hehe. Uda tanya nak g wat per, abah xmo habaq. Musyqil..

bidadarindu said...

He he..Siam yer..ada maulid la...gi ngan ostad2...x ahu la pulak klu smp bangkok...he he...

adyra said...

assalam nak tanya Taski Abim Al Hikmah nih katner? bercadang nak anta anak ...

bidadarindu said...

Nie kat Sungai Merab Kajang...
Principal : Hirdawati Bt Ahmad
Address : 6,Lot 3084,Jalan Air Hitam Sungai Merab,43000 Kajang Selangor..

Banyak Lagi Taski ABIM nie..boleh tgk kat sini..http://ytp.my/institusi.html

aryssa kayla said...

Salam Puan, boleh tak sy dapatkan contct number ustazah/ustaz Taski nie. sy bercadang nk anta anak. T.kasih