Monday, April 26, 2010

Macam-Macam

Macam-Macam 1

Baru je lepas submit borang e-BE guna e-Filing..Sesape yang belum hantar tu baik isi dan hantar cepat.tinggal berapa hari je lagi..nanti kena denda..

Macam-Macam 2


Semalam seharian dok umah kak min.Kesian kat danish x dek kawan.Biar dia main ngan Robin..Aish x datang minggu nie..Kak Sayang sibuk dok kemas umah..next week Mak,Yong n Kak Min's Family nak gi sana..Abg Lan dah tempah bilik kat Swiss Garden katanya..Dorang cerita Ari tu Mak ada kata nak dok bercuti n berehat kat Hotel..Tukar angin pulak..Iye la dengan keadaan Mak yang cam tu rasanya hanya 30% je keinginan nak dok hotel tu..yang 70% lagi tu rasanya org yang dok kat kemaman tu beriya-iya nak dok hotel...he he he...


Mulanya nak buat birthday Danish this week (1 Mei)..sebab kak Sayang n Uda x dtg minggu semalam (uda anak beranak gi jemputan kawin Ummie Aida...berlagak la tu..he he..)...



hopefullynya uda n k.sayang boleh la datang minggu nie...x teringat mak nak gi kuantan plak..boleh je buat minggu nie sebab wan teh,dadima,wan chik,wan lang sume ada...tapi x best la plak robin n aish x dek...tok nek pun cam berbelah bagi je nak gi kuantan bila cakap nak buat birthday danish...tapi bilik dah tempah...tengok la nanti cam mana...

Macam-Macam 3

Ari nie dah 26 April..So sume dah setuju nak kutip yuran untuk HSFD start bulan Mei...
Dengan kuasa yang telah dipertanggungjawabkan pada saya,dengan ini saya selaku Pengerusi Kelab Bidadarindu melantik Pn Hafidzin Abd Hamid untuk menjalankan tugas selaku bendahari bagi projek Hajah Saodah Family Day bagi tahun 2010.Dengan ini, puan bertanggungjawab untuk memberitahu kepada semua 13 keluarga dan seterusnya mengutip yuran pada setiap bulan.
Jumlah baru yang diputuskan bermula pada Mei - Disember ialah RM 300 setiap keluarga.

Pemilihan Bendahari bagi projek ini dibuat berdasarkan pemerhatian yang Puan Hafidzin ni x banyak kerja nak buat...Asyik main FB jek...Kejap2 telefon umah Kak Min...Kejap2 telefon umah Kak Min...Lepas tu telefon umah Dadima...He he he...
Pelantikan AJK AJK lain bagi projek nie akan dilantik dari masa ke semasa...Siap sedia je la semua org...kalau boleh biar sume org terlibat dan ada peranan masing2 dlm menjayakan projek HSFD tahun nie ya...

Macam-Macam 4

Malam tadi gak Mok ketuk pintu bilik..Pas tu dia bagi sehelai baju..Dia kata ibu belikan kat Abang Saiful..."Terima Kasih Ibu"..Nak cakap depan2 takut ibu malu....he he...bukan ibu yang malu...aku yang malu sebenarnya..he he...bukan malu tapi lebih pada "terharu" kot..cam mana pun terima kasih sekali lagi...

2 comments:

HAFIDZIN said...

mcamana nak kutip? setiap bulan berapa rm? ahli2 family yang lain dah tahu ke?

bidadarindu said...

Nanti tulis satu post khas la...